miercuri, 28 noiembrie 2012

Terapii de suflet: reflexoterapia – cromoterapia – meloterapia - aromaterapia.






Pentru cei ce iubesc terapiile prin atingere, pentru cei ce ofera terapiile prin atingere, pentru cei ce primesc terapiile prin atingere si pentru noi toti…

Catre terapeut: ofera reflexoterapie combinand toate terapiile ce deschid, mangaie si curata simturile!
Catre beneficiar: primeste deschis tot ce ti se ofera!

Reflexoterapia lucreaza mana in mana cu energia din noi, cu “forta vietii” ce curge prin toate meridianele si in acelasi timp lucreaza prin intermediul sistemului nervos, activand cele 70 000 de terminatii nervoase in talpa piciorului. Toate campurile electromagnetice ale corpului sunt puse la lucru, vibratiile intregului organism sunt trezite catre purificare.

Fiecare durere adunata intr-un organ sau sistem este doar o acumulare de toxine, durerea trimite o vibratie in tot corpul, vibratie ce poate fi resimtita ca o eliberare sau ca o durere si mai mare. Avem o melodie in interior ce ne mangaie continuu fiecare celula, cand blocam curgerea ei naturala, reflexoterapia combinata cu meloterapia, cromoterapia si aromaterapia ne poate reaminti subtil ce suntem in interior. E ca atunci cand lipseste o nota muzicala si melodia suna ciudat si e nevoie de dirijor pentru remediu, in interior noi suntem dirijorul ce poate “repara” melodia, dar avem nevoie si de note ca sa dansam pe melodia corecta.

Lumina este in noi si cu noi in permanenta, as spune ca este una dintre cele mai frumoase forme de terapie launtrica si este din plin, infinita si este gratuita pentru toti. Este sursa vietii noastre in lumea asta.  Cand ne uitam la Soare spunem ca vedem culoarea Soarelui, cand ne uitam in jur, spunem ca vedem colorat, ochii nostrii filtreaza aceasta lumina si astfel identificam culorile spectrului solar. Simtim cum un rasarit ne umple de energie si ne ofera tonus si cum un apus ne relaxeaza si ne linisteste. Culorile interiorului nostru sufera modificari cand uitam de lumina din noi, cromoterapia poate fi o modalitate delicata de-a spune “Buna dimineata sufletului, trupului si mintii!”. Ce stari trezesc sau echilibreaza culorile: rosu – supravietuire, incredere, portocaliu – sentimente, placere, galben – inteligenta, control, verde – iubire, acceptare, albastru – exprimare, receptivitate, indigo – constiinta, incredere, violet – orientare, autoritate.

Aromaterapia raspunde durerilor provocate de ganduri, durerilor sufletesti, precum si ale corpului fizic. Este calea naturala de-a simti naturaletea din noi. Somnul intr-o gradina va hrani sufletul cu miresmele naturii si va deschide calea vindecarii. 

Alege sa oferi o mangaiere prin reflexoterapie cu flori in camera, sau in gradina, cu arome si  “muzica colorata”, cu picioarele scaldate in apa calda cu esente purificatoare. Revenim la calea noastra naturala prin cai naturale, sufletul asa se regaseste si accepta comunicarea.